Anslutna leverantörer

Fler leverantörer ansluter sig löpande. Vill ni integrera? Kontakta oss via formuläret nedan.

Vanliga frågor och svar för att komma igång med Kivras signeringstjänst

Hur kan vi använda lösningen?

Kivras signeringslösning via API kräver en systemintegration via antingen en leverantör som erbjuder en inbyggd funktion för digitala avtal via Kivra eller en egen integration i internt system.

Vi har redan en avtalslösning men vill kunna skicka signerade dokument via Kivra, hur gör vi det?

Det är enkelt att integrera en befintlig signeringslösning till Kivra så att de signerade dokumenten kan levereras i Kivra. Vår API-specifikation kan ni hitta här, kontakta oss via sales@kivra.com för att få en kontaktperson som hjälper er.

Vad kostar lösningen?

Kostnaden för att använda Kivras signeringslösning via API beror på genom vilket system ni använder den och hur denna leverantör valt att prissätta sitt erbjudande för digitala avtal via Kivra.

Hur kommer avtalet tillbaka till systemet?

Det färdiga signerade dokumentet får en märkning på varje sida om att det signerats med Kivras tjänst, samt en extra sida som beskriver signeringarna. Den färdiga filen skickas tillbaka till systemet som används för att skicka avtalet och kan sedan arkiveras automatiskt.

Hur når mottagaren avtalet?

Mottagaren loggar in på Kivras webbtjänst för digitala signeringar, där kan mottagaren se sina aktiva dokument och signerar med Mobilt BankID. De som använder Kivra får det färdiga signerade dokumentet i sin Kivra.

Hur skiljer sig denna tjänst från möjligheten att skicka och signera avtal som användare i Kivra?

Kivras lösning för användare är separat och ger enbart användare möjlighet att signera dokument som skickats av andra användare. Med Kivras lösning via API kan avsändare skicka dokument för signering oavsett om mottagaren använder Kivra eller inte. Dessutom kan avtalsflödet automatiseras via system som hanterar avtal och andra dokument som behöver signeras.

Är de signerade dokumenten självbärande, dvs kan man se att de är signerade i PDF-filen?

Ja, Kivra lägger till information i PDF-filen om signeringarna på dokumentet så att man enkelt han verifiera att det är signerat.

Kan man signera utan att ta emot avtalet i sin privata Kivrabrevlåda?

Ja, genom att ange att en mottagare är representant för en organisation så görs ingen leverans till Kivra när dokumentet är signerat av alla parter. Bara de som inte är representanter, dvs som representerar sig själva, får avtalet till Kivra automatiskt.

Går det att skaffa Kivra efter att man signerat som mottagare och ändå få det signerade dokumentet levererat i Kivra?

Ja, det signerade dokumentet kommer automatiskt att levereras till Kivra om mottagaren aktiverar brevlådan inom 30 dagar efter att avtalet färdigställts.

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera så bra som möjligt för dig. Genom att besöka vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

OK!