Behöver du hjälp?

Frågor om integrationstjänsten

Vad händer när jag har kopplat ihop företagsbrevlådan med bokförinsgsystemet?

När kopplingen mellan företagsbrevlådan och bokföringssystemet är aktiv har bokföringssystemet tillgång till all information som finns i er företagsbrevlåda. Detta möjliggör för bokföringssystemet att automatiskt hämta ut bokföringsunderlag och därmed förenkla bokföringen. På så sätt kan ni som företagare lägga mer tid på er kärnverksamhet. Läs mer hos ert bokföringssystem för att få mer information om hur detta kan skapa ett automatiskt flöde från inkommande post till färdig bokföring.

Kostar det något att koppla ihop Kivra med bokföringssystemet?

Kivra tar inte ut någon avgift för att koppla ihop företagsbrevlådan med bokföringssystemet.

Jag har enskild firma, kan jag koppla på mitt bokföringssystem?

Integrationstjänsten är en funktion som finns tillgänglig i företagsbrevlådan. Om du har enskild firma tar du emot din företagspost direkt till din privata Kivra och kan därför inte koppla på integrationstjänsten.

Mitt bokföringssystem är inte anslutet, vad gör jag?

Idag är Fortnox och Accountec anslutna och fler bokföringssystem förväntas att ansluta framöver.

Vilken information får bokföringssystemet tillgång till?

När ni har aktiverat integrationstjänsten får bokföringssystemet tillgång till allt innehåll i er företagsbrevlåda. Ni kan när som helst välja att aktivera samt avaktivera koppling som inloggad på företagsbrevlådan under intställningar.

Vilka rättigheter har bokföringssystemet i företagsbrevlådan?

Om ni väljer att koppla ihop företagsbrevlådan med ert bokföringssystem får de tillgång till allt innehåll i företagsbrevlådan, de har däremot inte rättigheter att exempelvis ändra kontaktuppgifter.

Kan jag digitalisera all post och automatisera all bokföring?

Med Kivras företagsbrevlåda får ni post från anslutna företag och myndigheter. Till en början får ni inte all post digitalt men fler avsändare ansluter sig löpande vilket innebär att ni successivt kommer att få mer av er post i Kivra. Med Kivra+ finns möjligheten att få all er post digitalt.

Väljer ni att koppla ihop företagsbrevlådan med ert bokföringssystem så får de tillgång till allt innehåll i företagsbrevlådan, vilket innebär att ni kan ta ett stort steg mot att skapa ett automatiskt flöde från inkommande post till färdig bokföring. Läs mer hos ert bokföringssystem för att få mer nformation om hur detta underlättar bokföringen.

Hur stänger jag av integrationen?

Du kan när som helst stänga av kopplingen som inloggad på företagsbrevlådan under inställningar.

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera så bra som möjligt för dig. Genom att besöka vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

OK!