Aktuell driftinfo

Här hittar du information om planerade underhållsarbeten. Och eventuella störningar som påverkar Kivra för tillfället.

Kivra app på bord

Aktuella störningar

Inga pågående störningar

Planerat underhåll

Inga planerade underhåll

Historik

4 april 2023
Just nu har vi problem med våra notiser på grund av ett tekniskt problem. Felsökning pågår.

30 sep 2022
Just nu upplever användare problem med att registrera och avregistrera Myndighetspost, att avsluta Kivra och att skapa en Företagsbrevlåda. Felsökning pågår

29 sep 2022
Just nu upplever användare problem med att registrera och avregistrera Myndighetspost, att avsluta Kivra och att skapa en Företagsbrevlåda. Felsökning pågår

1 juli 2022
Just nu kan du uppleva problem med att logga in på grund av ett tekniskt problem. Felsökning pågår

23 juni 2022
Just nu upplever vissa användare problem med att ta emot kvitton. Felsökning pågår.

2 maj 2022
Driftstörning som gjorde tjänsten otillgänglig 20:07-20:11

5 april 2022
Just nu upplever iOS-användare med den senaste versionen av vår app problem med att se innehåll i vår tjänst, på grund av ett tekniskt problem. Använd gärna vår webbtjänst istället.